Ce este COVID-19?

COVID-19 este boala infecţioasă cauzată de coronavirusul cel mai recent descoperit. Acest nou virus şi această boală nu au fost cunoscute înainte de apariţia focarului în Wuhan, China, în decembrie 2019.

Coronavirusurile sunt o familie numeroasă de virusuri care pot provoca boli la animale sau oameni. La om provoacă infecţii respiratorii, de la răceala comună la boli mai severe, cum ar fi Sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS) şi Sindromul respirator acut sever (SARS). 

Ministerul Sănătății informează că, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate altele 1 511 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Dintre …

Exista un interes tot mai mare in randul populatiei pentru a afla daca au anticorpi la infectia cu noul coronavirus, fie dupa …

resurse utile
Ministerul Sănătății
UNICEF
Organizația Mondială a Sănătății
COVID19 Hărți

Vaccinarea Anti-COVID

Vaccinurile salvează milioane de vieți în fiecare an. Dezvoltarea vaccinurilor sigure și eficiente împotriva COVID-19 este un pas uriaș al efortului global de a pune capăt pandemiei și de a reveni la o viață normală, alături de oamenii pe care îi iubim.

Combate covid19 prin:

Din luna august laboratorul Cosgalmed colaborează cu Centrul Medical Belmed, care se află pe adresa Cahul pr. Republicii 15C. Toate programările la medicii specialiști, USG sau alt tip de investigații se efectuează de pe site-ul partenerului nostru.
Apăsați butonul de mai jos pentru programare.

This site is registered on wpml.org as a development site.