Centrul medical "Cosgalmed"

Primul Centru Medical din Cahul

0
Produse și servciii
0
Paturi staționar
0 K
Pacienți
0
Colaboratori
Focus Terapeutic

Consultații medicale și laborator propriu

Inca de la inceput, misiunea Centrului Medical “Cosgalmed” din Cahul a fost crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice si umane performante, care sa satisfaca cerintele si necesitatile medicale ale pacientilor mileniului 3.
Serviciile medicale de specialitate aduse pacientilor sunt mai presus de orice, in aceeasi masura ca si cele aduse angajatilor si colaboratorilor nostri.

 
 
Dintr-o privire

Serviciile medicale ale clincii medicale private Cosgalmed sunt organizate in așa fel încât să poată rezolva orice cerință până la nivel de spitalizare (exclusiv), la nivel național, dar si international.

Centrul Medical Cosgalmed din Cahul este dotat corespunzator din punct de vedere medical si igienico-sanitar pentru desfasurarea actului medical in cele mai bune conditii. Calitatea serviciilor noastre este asigurata prin folosirea de echipamente moderne si performante, operate de personal competent si bine instruit, folosirea de reactivi si materiale de cea mai buna calitate, proceduri de lucru clare si verificate, efectuarea zilnica de controale interne, participarea regulata la evaluari externe ale calitatii.

 

Din luna august laboratorul Cosgalmed colaborează cu Centrul Medical Belmed, care se află pe adresa Cahul pr. Republicii 15C. Toate programările la medicii specialiști, USG sau alt tip de investigații se efectuează de pe site-ul partenerului nostru.
Apăsați butonul de mai jos pentru programare.

This site is registered on wpml.org as a development site.